11th Gen Civic Forum banner

Chcę osłonę przeciwsłoneczną na przednią szybę mojego sedana Civic 22.

30K views 23 replies 12 participants last post by  Spies17  
#1 ·
Jakieś sugestie? W Internecie jest mnóstwo, ale zastanawiam się, czy jest coś stworzonego specjalnie z myślą o Civic 22. A jeśli tak, to co byście mi polecili?

Dzięki,
Joel

#3 · (Edited)
Kupiłem ten na górze w kolorze srebrnym.

Trochę drogi, ale wykonany specjalnie dla modelu Civic 2022. Dopasowanie jest bardzo dokładne. Może zbyt dokładne. Jest tylko około centymetra odstępu między osłoną przeciwsłoneczną a słupkiem A. Więc włożenie i wyjęcie zajmuje sekundę dłużej. Ale poza tym dobra jakość. W zestawie znajduje się również torba do przechowywania.

Mają też kilka tańszych wariantów. Nie mam jednak z nimi żadnego doświadczenia.

#4 ·
Kupiłem ten na górze w kolorze srebrnym.

Trochę drogi, ale wykonany specjalnie dla modelu Civic 2022. Dopasowanie jest bardzo dokładne. Może zbyt dokładne. Jest tylko około centymetra przerwy między osłoną przeciwsłoneczną a słupkiem A. Więc wkładanie i wyjmowanie zajmuje sekundę dłużej. Ale poza tym dobra jakość. W zestawie znajduje się również torba do przechowywania.

Mają też kilka tańszych wariantów. Nie mam jednak z nimi żadnego doświadczenia.
Och, przepraszam... myślałem, że mówi o czymś innym. Teraz moją rekomendacją byłoby zdobycie garażu. :cool::LOL:

#14 ·
Zawsze kupuję od www.heatshieldstore.com

Kupuję ich produkty od lat i nigdy nie zawodzą. Są one przycinane na zamówienie, aby pasowały do całej szyby w zależności od marki/modelu/roku. Kupuję dziś zestaw do mojego nowego Civica! Mieszkam w południowym stanie z dużą ilością słońca. Używam go przez cały rok.
Och, fajnie! Tak, mieszkam w Teksasie, więc wiem dokładnie, co masz na myśli. Skończyłem na kupnie tego i ma być dziś dostarczone, więc jestem bardzo podekscytowany, żeby zobaczyć, jak pasuje! Zdecydowanie przyjrzę się ich produktom w przyszłości. Doceniam sugestię!