Jakieś sugestie? W Internecie jest mnóstwo, ale zastanawiam się, czy jest coś stworzonego specjalnie z myślą o Civic 22. A jeśli tak, to co byście mi polecili?
Dzięki,
Joel
Dzięki,
Joel
Och, przepraszam... myślałem, że mówi o czymś innym. Teraz moją rekomendacją byłoby zdobycie garażu.Kupiłem ten na górze w kolorze srebrnym.
![]()
2022 Honda Civic Sun Shades & Windshield Snow Covers — CARiD.com
Shield the interior of your 2022 Honda Civic from heat and damaging UV rays with a sun shade and you’ll prevent unsightly dash cracks and faded seats and carpeting.www.carid.com
Trochę drogi, ale wykonany specjalnie dla modelu Civic 2022. Dopasowanie jest bardzo dokładne. Może zbyt dokładne. Jest tylko około centymetra przerwy między osłoną przeciwsłoneczną a słupkiem A. Więc wkładanie i wyjmowanie zajmuje sekundę dłużej. Ale poza tym dobra jakość. W zestawie znajduje się również torba do przechowywania.
Mają też kilka tańszych wariantów. Nie mam jednak z nimi żadnego doświadczenia.
Fajnie! Dzięki, sprawdzę to!!Weather Tech było dla mnie dobre w przeszłości - 2022 Honda Civic | Osłona przeciwsłoneczna na przednią szybę - Niestandardowa osłona przeciwsłoneczna do szyb samochodowych i przedniej szyby | WeatherTech
Och, fajnie! Tak, mieszkam w Teksasie, więc wiem dokładnie, co masz na myśli. Skończyłem na kupnie tego i ma być dziś dostarczone, więc jestem bardzo podekscytowany, żeby zobaczyć, jak pasuje! Zdecydowanie przyjrzę się ich produktom w przyszłości. Doceniam sugestię!Zawsze kupuję od www.heatshieldstore.com
Kupuję ich produkty od lat i nigdy nie zawodzą. Są one przycinane na zamówienie, aby pasowały do całej szyby w zależności od marki/modelu/roku. Kupuję dziś zestaw do mojego nowego Civica! Mieszkam w południowym stanie z dużą ilością słońca. Używam go przez cały rok.
Zawsze kupuję moje od autoheatshield.com. Mają rolowane jak Heatshield, ale także składane.Jakieś sugestie? W Internecie jest mnóstwo, ale zastanawiam się, czy jest coś specjalnie stworzonego z myślą o Civic 22. A jeśli tak, to co byście mi polecili?
Dzięki,
Joel
Wygląda na to, że nie mogę w tej chwili uzyskać dostępu do strony, ale czy oferują osłony termiczne o idealnym dopasowaniu? To byłoby dla mnie najlepsze.Zawsze kupuję moje od autoheatshield.com. Mają rolowane jak Heatshield, ale także składane