11th Gen Civic Forum banner
21 - 40 of 41 Posts
Po co wiercić dziury dla tej rzeczy? Wydaje się to naprawdę zbędne, biorąc pod uwagę, że nie ma to żadnego funkcjonalnego celu i byłoby w porządku z taśmą. Uwielbiam wygląd, ale wiercenie w klapie byłoby czynnikiem dyskwalifikującym.

Ok, dzięki! (Ich strona nie pokazywała kosztów wysyłki aż do momentu płatności). Planuję zamówić jeden bardzo szybko, ale wciąż próbuję dowiedzieć się, czy taniej jest zamówić go przez Cox Motor Parts czy A4H-Tech.
Oba powinny być w porządku, zaryzykowałem i dostałem swój z a4htech, ponieważ mieli wersję z włókna węglowego. Naus w filmie na YouTube dostał swój z Cox.

Co z koniecznością wiercenia otworów dla tej rzeczy? Wydaje się to naprawdę zbędne, biorąc pod uwagę, że nie ma to żadnego funkcjonalnego celu i byłoby w porządku z taśmą. Uwielbiam wygląd, ale wiercenie w klapie bagażnika byłoby czynnikiem decydującym
Naprawdę nie musisz wiercić, to tylko pomaga w wyrównaniu. Możesz po prostu użyć dwustronnej taśmy, która jest dołączona. Tylko musiałbyś odciąć plastikowe kołki, które wchodzą w otwory. Ponieważ jest to OEM, nie zrujnuje to Twojej gwarancji, jeśli zdecydujesz się wiercić.

Naprawdę nie musisz wiercić, to po prostu pomaga w wyrównaniu. Możesz po prostu użyć dwustronnej taśmy, która jest dołączona. Tylko musiałbyś odciąć plastikowe kołki, które wchodzą w otwory. Ponieważ jest to OEM, nie zrujnuje to twojej gwarancji, jeśli zdecydujesz się wiercić.
Dobrze wiedzieć o kołkach i taśmie. Również modyfikacje kosmetyczne i tak nie zrujnują gwarancji, OEM czy nie, niezależnie od tego, czy ktoś przyklei prawdziwe czy replikę skrzydła Type R do swojego nie-R hatchbacka, dealerzy i tak zajmą się sprawami gwarancyjnymi, wszyscy w warsztacie będą się tylko dobrze śmiać.

Zamówiłem spojler kaczora z Cox i zleciłem montaż mojemu lokalnemu dealerowi. Spodziewałem się pewnych oporów, ponieważ jest to część zagraniczna, ale ku mojemu zaskoczeniu nie sprawili mi żadnych problemów. Jestem absolutnie zachwycony tym, jak to wyszło.

Zamówiłem spojler kaczki od Cox i zleciłem montaż mojemu lokalnemu dealerowi. Spodziewałem się pewnych oporów, ponieważ jest to część zagraniczna, ale ku mojemu zaskoczeniu nie sprawili mi żadnych problemów. Jestem absolutnie zachwycony tym, jak to wyszło. View attachment 20763 View attachment 20764
Fajnie! 😊 Ile zapłaciliście za instalację?

Super! Mój wczoraj dotarł! Bardzo zadowolony z Cox i z Wielkiej Brytanii do moich drzwi w Massachusetts zajęło to około dziesięciu dni, jak sądzę. Zamieszczę zdjęcie, gdy je zainstaluję.
Fajnie 👍🏽 gratulacje! To wysoka cena za wysyłkę międzynarodową, ale warto! Chociaż chciałbym, żeby mieli tu w USA, żeby zaoszczędzić nam wszystkim kłopotów 😏

Właściwie zdecydowałem, że nie jestem tego fanem. To produkt dobrej jakości, ale po prostu nie w moim stylu osobiście. Na szczęście nigdy go nie zamontowałem; usunąłem tylko szpilki (trzymane tylko na kleju), żeby móc położyć go na samochodzie do zdjęć. Myślę, że go sprzedam i pozostanę bez spoilera.

Unfortunately, I am having issues with the double-sided tape staying adhered. I might need to remove mine. Its a shame because its such a great looking spoiler.:(
Cholera, to takie niefortunne:/. Mój wciąż trzyma się dobrze z taśmą Oem po ponad 10 myciach myjką ciśnieniową. Może spróbuj wymienić taśmę na bardziej klejącą?

Cholera, to takie niefortunne:/. Mój wciąż trzyma się dobrze z taśmą Oem po ponad 10 myciach myjką ciśnieniową. Może spróbować wymienić taśmę na bardziej klejącą?
Więc usunąłem spojler, nałożyłem nową taśmę 3M, przygotowałem powierzchnię za pomocą promotora adhezji i ponownie go zamontowałem. Zajęło to kilka godzin, ale teraz wygląda jak nowy!

Więc usunąłem spojler, nałożyłem nową taśmę 3M, przygotowałem powierzchnię za pomocą promotora adhezji i ponownie go zainstalowałem. Zajęło to kilka godzin, ale teraz wygląda jak nowy!
Fajnie 😊 zawsze dobrze poświęcić czas na rzeczy. Właściwe przygotowanie powierzchni zrobi ogromną różnicę!

Właściwie zdecydowałem, że nie jestem tego fanem. To produkt dobrej jakości, ale po prostu nie w moim stylu osobiście. Na szczęście nigdy go nie przymocowałem; Usunąłem tylko szpilki (trzymane tylko przez klej), żeby móc położyć go na samochodzie do zdjęć. Myślę, że zamierzam go sprzedać i pozostać bez spoilera.
Czy jest szansa, że ​​twój spoiler jest nadal na sprzedaż? Jestem w CT, odebrałbym go, aby uniknąć dużych kosztów wysyłki.

21 - 40 of 41 Posts