11th Gen Civic Forum banner
61 - 80 of 108 Posts
Cześć wszystkim. Planuję zmienić koła z 17 cali na 18 cali. Czy ma to wpływ na dokładność systemu Honda Sensing? A może wymaga kalibracji? Zazwyczaj wpływa to na prędkościomierz. Chcę się tylko upewnić, że nie wpłynie to na dokładność systemu Honda Sensing, zwłaszcza podczas korzystania z acc+lsf.

Chciałbym zobaczyć, jak wyglądałaby standardowa felga w kolorze nadwozia zamiast czarnego w moim... a nawet ciemniejszy perłowy cukierkowy fiolet. Gdybym miał jakieś umiejętności w Photoshopie lub GIMP-ie, w tym przypadku wyglądałoby to o wiele lepiej, ale oto próba zobaczenia. Trochę ciemniej, z metalicznymi płatkami?
Image

Ponieważ coraz więcej osób zaczyna dodawać nowe koła do swoich Civiców, pomyślałem, że dobrze będzie założyć ten wątek, aby śledzić wszystkie różne felgi/opony, których ludzie używają.

Znalazłem tego Civica na Instagramie, który ma felgi Titan 7 T-S5 i opony Yokohama A052.

Koniecznie dodajcie poniżej konfigurację swoich kół/opon!

View attachment 2547 View attachment 2548 View attachment 2549 View attachment 2550
Jaki rozmiar mają te ts5?

Uwielbiam, jak to wygląda.

Od właściciela:

2022 Mods:
Rays Wheel Gramlights 57DR 18x9.5+38
Camber -2 Przód/-3 Tył
HankookTireUSA Ventus V12 Evo2 245/40 (super ciche)
D2Racing Racing RS Coils 2 | Przednie VERA Zawieszenie pneumatyczne/Zarządzanie powietrzem
KevMannz Thailand Carbon Fiber Lip Kit (najlepszy zestaw w historii)
15% Ceramiczne przyciemnianie dookoła (ceramika jest najlepszym przyciemnianiem)
CollegeHillHonda OEM Osłony przeciwsłoneczne na okna (naprawdę dobrze pasują!)

Image

61 - 80 of 108 Posts