Czy ktoś tu zamierza kupić ten zestaw karoserii Type R?
Zgadzam się. Po prostu zostaw znaczek Si i nie umieszczaj znaczka Type-RSedan Si wyglądałby z tym tak dobrze
Nie sądzę, żeby to było takie trudne...Och, to będzie bardzo popularny zestaw. Będzie zabawnie wskazywać, który jest prawdziwym Type R, a który nie.
Dlatego jest to dla typu R...Uważam, że "usta" są za duże i mają za dużo siatki. Moim zdaniem potrzeba by było ogromnego intercoolera, żeby wypełnić tę przestrzeń.
Tak, został zaprojektowany dla Type R, nie ma powodu, żeby to w ogóle stwierdzać. Mówienie, że jest dla rozmiaru intercoolera Type R, jest dyskusyjne. Jeśli spojrzysz, możesz wyraźnie zobaczyć, jak bardzo osłona zwęża się od zderzaka do intercoolera, który prawdopodobnie ma 60% powierzchni całej tej siatki, jeśli w ogóle. Jeśli ci się podoba, spoko. Jeśli nie, to trudno, nie podoba mi się, ponieważ proporcje znów wyglądają na nieodpowiednie. To jest MOJA OPINIA, nie podoba ci się, trudno, nie musisz jej mieć. Chyba że masz rzeczywiste dane z testów w tunelu aerodynamicznym lub tym podobne, to nie uwierzę, że zderzak musiał być zaprojektowany DOKŁADNIE w ten sposób.Ok... Nadal nie zmienia to faktu, że został zaprojektowany dla Type R i rozmiaru intercoolera Type R
hmm. właściwie mi się podoba.Tak to wygląda na białym sedanie Civic, wszystko pomalowane tak, aby pasowało.
View attachment 12662
View attachment 12663