11th Gen Civic Forum banner

W końcu odebrałem mojego nowego Civica E:hev!!!

4.8K views 10 replies 7 participants last post by  Lochashehev  
#1 ·
Mam mojego nowego e:hev od 4 dni i jestem zachwycony! Miałem wcześniej dwa Civici (modele z 1999 i 2007 roku) i jestem bardzo szczęśliwy, że wróciłem do rodziny Civic! Jestem absolutnie zachwycony tym samochodem! Jest wspaniały i prowadzi się jak marzenie! Osiągam średnio 5,2 l/100 km i spada za każdym razem, gdy nim jeżdżę! Będę miał przyciemniane szyby, powłokę lakierniczą i ppf, a także osłony przeciwwiatrowe. Zastanowię się nad innymi rzeczami z czasem. Jestem totalnie zakochany!!

#5 ·
Mam mojego nowego e:hev od 4 dni i jestem zachwycony! Miałem wcześniej dwa Civici (modele z 1999 i 2007 roku) i jestem bardzo szczęśliwy, że wróciłem do rodziny Civic! Jestem absolutnie zachwycony tym samochodem! Jest wspaniały i prowadzi się jak marzenie! Osiągam już średnio 5,2 l/100 km i spada za każdym razem, gdy nim jeżdżę! Będę miał przyciemniane szyby, powłokę lakierniczą i ppf, a także osłony przeciwsłoneczne. Zastanowię się nad innymi rzeczami z czasem. Jestem totalnie zakochany!!
Mam swój od około dwóch miesięcy i to najlepszy Civic, jaki miałem, świetny samochód.

#6 ·
Mam mojego nowego e:hev od 4 dni i jestem zachwycony! Miałem wcześniej dwa Civici (modele z 1999 i 2007 roku) i jestem bardzo szczęśliwy, że wróciłem do rodziny Civic! Jestem absolutnie zachwycony tym samochodem! Jest wspaniały i prowadzi się jak marzenie! Osiągam już średnio 5,2 l/100 km i spada za każdym razem, gdy nim jeżdżę! Będę miał przyciemniane szyby, powłokę lakierniczą i ppf, a także osłony przeciwsłoneczne. Zastanowię się nad innymi rzeczami z czasem. Jestem totalnie zakochany!!
Mam swój od około dwóch miesięcy i to najlepszy Civic, jaki miałem, świetny samochód.
Image
Image

#7 ·
Mam swój egzemplarz od około dwóch miesięcy i to najlepszy Civic, jaki miałem, świetny samochód.
Gratulacje - wszystko, co czytałem, wskazuje na to, że to bardzo imponujący pojazd.
Jak długo musiałeś na niego czekać?
Honda w końcu zacznie budować je na Amerykę Północną tej wiosny.
Musiałem czekać na to 8 miesięcy!! To było szalone. Ale bardzo warto.

#8 ·
Mam mojego nowego e:hev od 4 dni i jestem zachwycony! Miałem wcześniej dwa Civiki (modele z 1999 i 2007 roku) i jestem bardzo szczęśliwy, że wróciłem do rodziny Civic! Jestem absolutnie zachwycony tym samochodem! Jest wspaniały i prowadzi się jak marzenie! Osiągam już średnio 5,2 l/100 km i za każdym razem, gdy nim jeżdżę, jest niższy! Zakładam przyciemnianie szyb, powłokę lakierniczą i ppf, a także osłony przeciwsłoneczne. Zastanowię się nad innymi rzeczami z czasem. Jestem totalnie zakochany!!
Gratulacje, wrzuć kilka zdjęć

#10 ·
Mam mojego nowego e:hev od 4 dni i jestem zachwycony! Miałem wcześniej dwa Civiki (modele z 1999 i 2007 roku) i jestem bardzo szczęśliwy, że wróciłem do rodziny Civic! Jestem absolutnie zachwycony tym samochodem! Jest wspaniały i prowadzi się jak marzenie! Osiągam już średnio 5,2 l/100 km i za każdym razem, gdy nim jeżdżę, jest coraz niżej! Będę miał przyciemniane szyby, powłokę lakierniczą i ppf, a także osłony przeciwsłoneczne. Zastanowię się nad innymi rzeczami z czasem. Jestem totalnie zakochany!!
Ja również mam swój od kilku tygodni i naprawdę cieszyłem się moim samochodem, dopóki nie wszedłem na to forum, wszystko, co wydaje się czytać, to ludzie, którzy mają problemy z kierownicą, "jazda jest niebezpieczna itp." nie to, co chcesz usłyszeć, kiedy właśnie zapłaciłeś 40 000 funtów za zupełnie nowy samochód. Naprawdę mam nadzieję, że osoby mające problemy stanowią niewielką mniejszość, ponieważ trochę straciło to blask.