11th Gen Civic Forum banner

Dodatki Aero?

2.7K views 21 replies 6 participants last post by  Shankmeyster  
#1 ·
Zamówiłem dzisiaj 2025 si w kolorze urban gray pearl. Jestem nowy w Hondzie, ale zauważyłem, że oferują one splitter, dyfuzor i progi boczne jako dodatki instalowane przez dealera. Bardzo drogie, ale podoba mi się wygląd. Czy możecie, znający się na rzeczy ludzie, powiedzieć mi, kogo sprawdzić w branży aftermarket? Mam mocno zmodyfikowanego Mustanga z 17 roku i wiem, kto robi dobre rzeczy, ale nie mam pojęcia o Hondzie. Z góry dziękuję za pomoc. Oto zdjęcie Mustanga, którego zbudowałem od podstaw do mojej wizji.
Image

#2 ·
Chyba odnosisz się do zestawu HPD Aero Kit

Jeśli chodzi o części do tuningu, warto przyjrzeć się kilku konstrukcjom. Kupowałem już wcześniej od TSP i są znakomici.

#3 ·
Chyba odnosisz się do zestawu HPD Aero Kit

Jeśli chodzi o części do tuningu, warto przyjrzeć się kilku konstrukcjom. Kupowałem już wcześniej od TSP i są znakomici.

Dzięki

#5 ·
Ładny Mustang. Podoba mi się postawa i koła. Powiedziano mi, żebym przestał publikować zdjęcia mojego Mustanga na tej stronie. Zastosuję się do tego, ale musi to być jakiś problem z brakiem pewności siebie. 😁 Zamówiłem nowy kolor, urban gray pearl. Widziałem go na innym modelu u dealera i bardzo mi się spodobał. To było albo to, albo biały. Rozdzielacz i dyfuzor w moim Mustangu są funkcjonalne. Wierzę, że SI jest wyposażony w czarny spojler, ale podoba mi się wygląd nakładek progowych i rozdzielacza, oba w kolorze czarnym błyszczącym. Dzięki za odpowiedź.

#7 ·
  • Like
Reactions: cenright1
#18 ·
proszę, nie uruchamiaj mustangs!!! nie chcesz mieć krwi na rękach!!!

lol żartuję
Mam opony typu street slick i brak trakcji... trakcja to trudna rzecz do zdobycia na ulicy w tych samochodach, gdy masz trochę mocy... rzeczy się dzieją, ale musisz też wiedzieć, kiedy nie być idiotą... trudna rzecz do zrobienia w świecie mustanga, challengera, chargera, camero..... lol. dużo idiotów.