11th Gen Civic Forum banner

Porady dotyczące maty bagażnikowej do Civic Hatchback

9.9K views 17 replies 10 participants last post by  va_bch_FE1  
#1 ·
Za tydzień odbieramy pięknego nowego Civic Hatchback Sport Touring i jesteśmy bardzo podekscytowani!

Jakie są Wasze doświadczenia z tacą bagażową Honda i ochraniaczami oparć siedzeń? Warte swojej ceny? Czy są jakieś inne opcje warte rozważenia? Taca bagażowa WeatherTech również wygląda dobrze.

Dzięki za radę! I zawsze jestem fanem wszelkich zdjęć, którymi możecie się podzielić. :)

#3 ·
Zamówiłem moją tacę bagażową online z innej strony internetowej z częściami do Hondy. Prawie zamówiłem z College Hills, ale ostatecznie kosztowały trochę więcej ze względu na wysyłkę. Strona internetowa, z której zamówiłem, wyniosła około 95 dolarów z wysyłką wliczoną w cenę. Ochraniaczy oparć siedzeń jeszcze nie zamówiłem, ponieważ uznałem, że na razie nie są potrzebne. Więc tak, rozejrzyj się i zobacz, co możesz znaleźć najlepszego za swoje pieniądze. Czy Twój samochód ma już dywaniki na wszystkie pory roku? Jeśli nie, spójrz na Lasfit. Wolę je od dywaników OEM. Zakrywają więcej i idealnie pasują. Zazwyczaj można je kupić za 100 dolarów w promocji.

#6 ·
Mam tacę bagażową OEM i ochraniacze oparć siedzeń i jestem z nich zadowolony. Są w użyciu od ponad roku. Taca bagażowa bardzo mi pomogła, gdy rozlała się butelka płynu do prania. Gdyby to było na dywanie, prawdopodobnie trzeba by go było wymienić, aby pozbyć się zapachu. Polecam OEM, ale każda taca bagażowa jest lepsza niż żadna.

#7 ·
Mam tacę bagażową OEM i ochraniacze oparć siedzeń i jestem z nich zadowolony. Są w użyciu od ponad roku. Taca bagażowa bardzo mi pomogła, gdy rozlała się butelka płynu do prania. Gdyby to było na dywanie, prawdopodobnie trzeba by go było wymienić, aby pozbyć się zapachu. Polecam OEM, ale każda taca bagażowa jest lepsza niż żadna. View attachment 16183
To wszystko, co muszę zobaczyć, żeby uwierzyć! Wielkie dzięki za udostępnienie tego wspaniałego zdjęcia.

#8 ·
OEM to najlepszy wybór, zwłaszcza jeśli masz wersję sport touring, która ma dodatkowy subwoofer z tyłu. Myślę, że OE może mieć opcjonalny wycięty fragment dla niego. Byłem zbyt niecierpliwy, żeby zamówić OEM i wybrałem niedrogi Amazon. Jakość wydaje się być w porządku, ale dopasowanie i wykończenie nie są świetne.

#10 ·
Kupiłem OEM przy zakupie. Nie miałem problemu z moimi 300 milami na samochodzie, ale podobają mi się one szczególnie dlatego, że miałem również rozlanie produktu do prania w moim RAV4, który jest chroniony przez WeatherTec. Warte pieniędzy dla spokoju ducha.
Czy masz sportową klapę tylną? Miałem trudności z potwierdzeniem, że OEM pasuje wokół subwoofera w klapie tylnej, wygląda na to, że może mieć opcjonalne wycięcie na niego, ale nie widziałem takiego w prawdziwym życiu